Jsme MeatEater. Soustředíme se primárně na přípravu a servis toho nejlepšího hovězího masa. I v oblasti vepřového však máme vlastní, velice úspěšné recepty. Za přípravou masa je, stejně jako v jakémkoli jiném řemesle na mistrovské úrovni, obrovské množství studia, zkoušení, tréninku a neustálé učení se a zlepšování svých dovedností. V naší restauraci si vychutnáte jídla, která získala nejvyšší ocenění na evropských i světových soutěžích. Hlavní zásluhu na tom má grill master a pit master, Daniele Govoni, který se však obvykle skromně představuje větou: “No, už jsem nějaký ten steak připravil.”
Ctíme zásadu, že maso by mělo být vždy připravováno na ohni. Během tohoto procesu totiž získá nenahraditelný kouřový nádech. K uhlí zároveň přidáváme trochu jabloňových nebo třešňových dřevěných lupínků, díky čemuž se finální chuť masa stává opravdu jedinečnou. Příprava probíhá vždy ve speciálním aluminiovém grilu značky Monolith, který slouží nejen jako gril, ale i jako udírna.
Všechno maso v naší nabídce pochází od těch nejlepších dodavatelů z Evropy, Ameriky, Asie i Austrálie. Vybrat si můžete skromnější, třistagramový steak, ale i pořádný dvoukilový mistrovský kousek.
Srdečně se těšíme na Vaši návštěvu.